24 Σεπ 2011

Το σχολείο μας


Το σχολείο μας είναι 12/θέσιο και βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Νάουσας. Βλέποντας το σχολείο από ψηλά σχηματίζει ένα μεγάλο Π. Είναι διώροφο, μεγάλο, ωραίο με πολλές αίθουσες.
Έχει τρεις πόρτες, η μία στο κάτω μέρος και οι άλλες δύο στο πάνω. Μόλις μπαίνεις στο σχολείο από τις πάνω πόρτες, βλέπεις το αμφιθέατρο, την παιδική χαρά για τα μικρά παιδιά και το γήπεδο του μπάσκετ. Ακριβώς απέναντι βρίσκεται το κυλικείο.
Στον κάτω όροφο δυτικά βρίσκονται η πρώτη και η δευτέρα τάξη, ενώ στο κέντρο η βιβλιοθήκη και το γραφείο των δασκάλων. Ανατολικά υπάρχουν η αίθουσα του ολοήμερου, της μουσικής, η αίθουσα φυσικών επιστημών και η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.
Η μια σκάλα για τον πάνω όροφο είναι κοντά στο κυλικείο και η άλλη δίπλα στο γραφείο των δασκάλων. Αν ανέβεις από τη σκάλα κοντά στο κυλικείο, δεξιά είναι η τρίτη τάξη, η τετάρτη και οι τουαλέτες. Από την αριστερή πλευρά είναι η πέμπτη και η έκτη.
Αν ανέβεις από την άλλη σκάλα, αριστερά σου είναι η αίθουσα πληροφορικής που έχει δέκα λάπτοπ, το τμήμα ένταξης και η τάξη ξένων γλωσσών.
Πίσω από το σχολείο μας υπάρχει ένας πολύ ωραίος κήπος με πολλά χρωματιστά λουλούδια και ψηλά δέντρα.
Το σχολείο μας μάς αρέσει πάρα πολύ, είναι μεγάλο και όμορφο. Ευχόμαστε όλα τα σχολεία του κόσμου να είναι έτσι!
Τα παιδιά της έκτης τάξης:
Ντόρα Χριστοδούλου, Εμμανουέλα Μιχαλακοπούλου,  Τζένη Τσορέυ, Νικολέτα Αλιπράντη, Πάουλα Μπιμπάι, Χρήστος Γεωργούλης, Έλενα Σπύρου, Βασιλική Νιφλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου