27 Απρ 2017

Εγγραφές μαθητών για το σχολικό έτος 2017-18

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί γονείς,

 Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ Δημοτικού το επόμενο σχολικό έτος (2017-18) θα γίνονται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες, από 2 έως 19 Μαΐου 2017 και ώρα 13:00 με 14:00.
Εγγράφονται όσοι μαθητές  έχουν τη νόμιμη ηλικία, δηλαδή οι γεννηθέντες το έτος 2011.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

·        Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (Λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ κ.λπ.), το μισθωτήριο της κατοικίας το οποίο έχει ανακτηθεί από το σύστημα TAXISNET ως ηλεκτρονική υποβολή μισθώματος, το εκκαθαριστικό της εφορίας ή συμβόλαιο αγοράς κατοικίας.
·        Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
·        Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ).
Το ΑΔΥΜ συμπληρώνεται από ιατρούς ειδικότητας Παιδιατρικής, Παθολογίας ή Γενικής Ιατρικής ή ιατρό άλλης ειδικότητας και μπορεί να κατατεθεί στο σχολείο μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2017.
·        Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (Τη χορηγεί το Νηπιαγωγείο)
·        Πιστοποιητικό γέννησης
Τα πιστοποιητικά γέννησης των μαθητών θα αναζητηθούν αυτεπάγγελτα από εμάς.
Οι γονείς των αλλοδαπών μαθητών πρέπει να προσκομίσουν Πιστοποιητικό Γέννησης του παιδιού τους, επίσημα μεταφρασμένο και επικυρωμένο ή Ληξιαρχική πράξη γέννησης.Από τη διεύθυνση του  Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου